Na succesvolle eerste editie opnieuw lichtjesavond op kerstavond

De voorbereidingen zijn in volle gang en veel mensen geven aan weer aanwezig te zijn, omdat dit een prachtige manier is om het kerstfeest als dorp te mogen vieren.

DALFSEN – Op kerstavond 24 december zijn alle dorpsbewoners vanaf 20.15 uur welkom in de hal van Het Kruispunt (Brethouwerstraat 19) om net als vorig jaar de lichtjestocht door Dalfsen bij te wonen. In Het Kruispunt staan koffie en warme chocomelk klaar en om 20.30 uur zal de tocht van start gaan.

In een wandeling van 1,5 km worden traditionele kerstliederen gezongen waarbij de deelnemers zich verlichten met beschikbaar gestelde fakkels. De liederen zijn via een QRcode te downloaden op de mobiele telefoon, of op papier verkrijgbaar. Degenen die niet in de gelegenheid zijn mee te lopen, kunnen meegenieten door te komen kijken. Later aanhaken kan natuurlijk ook.

De route is als volgt:
Vertrek vanaf parkeerplaats hoek Koestraat/Pastoriestraat, Pastoriestraat in, direct linksaf tussen appartementen doorlopen en daar moment stilstaan en zingen, doorlopen richting Koestraat, rechtsaf Koestraat, linksaf Westerstraat, linksaf Brandkolkstraat, rechtsaf Pleijendal, moment stilstaan in gezamenlijke tuin aanleunwoningen Pleijendal, doorlopen richting apotheek, voor apotheek linksaf over de stoep richting Schoolstraat, linksaf Schoolstraat, einde Schoolstraat linksaf Pastoriestraat, einde parkeerplaats Koestraat/Pastoriestraat.

Wanneer het op kerstavond regent, zal de lichtjestocht komen te vervallen. Voorafgaande aan de lichtjestocht vindt er in het kerkgebouw Het Kruispunt om 19.00 uur een laagdrempelige kerstdienst plaats. Hiervoor is een ieder van harte uitgenodigd. Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/singindalfsen. Mail bij vragen naar: singin@dalfsen.gkv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.