Home / / Midwinterhoorn bloasgroep Dals’n e.o weer actief

Midwinterhoorn bloasgroep Dals’n e.o weer actief

DALFSEN – De Midwinterhoorn bloasgroep Dals’n e.o. is weer in volle voorbereiding voor de komende bloasperiode, te beginnen op 1 december. Het anbloazen gebeurt op de eerste zondag van de advent (1 december) en duurt tot 6 januari en met Drie Koningen het afbloazen. Ter voorbereiding (30 optredens) is de groep op een aantal donderdagen actief in de schuur van Huize Den Berg in Dalfsen. Tevens bereidt de groep zich voor op het midwinterhoorntreffen op 4 januari. Dit gebeurt in samenwerking met de groep uit Hardenberg en Zuidwolde. Dit betreft de open kampioenschappen midwinterhoornbloazen uit Noord, Midden en Oost Nederland. “Het Overijsselse Vechtdal is een uitgesproken landschap waar het geluid van de midwinterhoorn tot zijn recht komt”, zegt voorzitter Rinus Reuvekamp van de midwinterhoorn bloasgroep Dals’n e.o. “Wij verwachten meer dan zeventig deelnemers, die in drie groepen strijden voor de winnersbokaal.” Dit open kampioenschap vindt plaats op zaterdag 4 januari bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.