Home / / Meezingmiddag met mevrouw Vlinder

Meezingmiddag met mevrouw Vlinder

NIEUWLEUSEN – Mevrouw Vlinder verzorgt zaterdagmiddag 7 december een meezingmiddag in de Olmen. Zij is sinds 2011 zangtherapeut en biedt een programma dat herkenning, aandacht, interactie en meezingen teweegbrengt.

Iedereen die het leuk vindt om te zingen en op die manier, samen met anderen, een gezellige middag te hebben is van harte welkom. De deur staat open van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname kost 5 euro per persoon, dit is inclusief koffie of thee. De middag wordt georganiseerd door Saam Welzijn.

Lees ook

Het is tijd om (weer) in beweging te komen

(Advertorial) REGIO – Veel Nederlanders zijn door de coronacrisis minder gaan bewegen, ook in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.