‘Meer mensen vergelijken zorgverzekering’

Advertorial

REGIO – Elk jaar stappen er mensen over van zorgverzekering. Dat kan elk jaar van half november tot en met 31 december. De verwachting is dat er dit jaar meer mensen gaan overstappen dan andere jaren. Bij Vitaal Vechtdal – die de Vitaal Vechtdal Polis aanbiedt – zien ze dat het aantal personen dat hun zorgverzekering vergelijkt, meer dan verdubbeld is.

Het percentage Nederlanders dat een andere verzekering neemt lag afgelopen jaren gemiddeld rond de 6%. Als de nu geconstateerde stijging doorzet, komt het aantal overstappers dit jaar zeer waarschijnlijk ruim boven de 7% uit. Dit blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau WUA.

Lagere collectiviteitskorting reden overstap
Bij Vitaal Vechtdal vermoeden ze dat de lagere collectiviteitskorting reden is dat meer mensen gaan vergelijken. Vanaf volgend jaar mogen zorgverzekeraars maximaal 5% korting bieden op de basisverzekering. Voor veel verzekerden betekent dit dat ze meer gaan betalen. Premie is de belangrijkste reden om over te stappen. Gerwin Lennips van Vitaal Vechtdal benadrukt dat het ook heel belangrijk is om voorwaarden te vergelijken. Dit kan heel makkelijk via de vergelijker op www.vitaalvechtdalpolis.nl. Sluit je een zorgverzekering via Vitaal Vechtdal af, dan ontvang je extra Vitaal Vechtdal voordelen. Dit zijn voordelen speciaal voor iedereen uit de Vechtdalregio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.