Mariënberg door in Protos Weering toernooi, OVC ’21 en OZC uitgeschakeld

OMMEN – Zaterdag gingen in twintig sporthallen, verdeeld over geheel Noordoost Nederland, de voorrondes van het zaalvoetbalevenement Protos Weering van start. In elke hal streden vijf ploegen voor een plaats in de kwartfinales, welke donderdag 2 januari 2020 worden afgewerkt. In de Dedemsvaartse sporthal de Citadel kwam OZC in poule B niet voorbij Elim (1-1), Balkbrug (0-0) en SCD ’83 (2-2). In het vierde en afsluitende duel waren de geelhemden uit Ommen warm en gaven de lokale favoriet Dedemsvaart lik op stuk (2-0).

Eindstand poule B: Elim 4-10, Dedemsvaart 4-6 (7-5), OZC 4-6 (5-3), Balkbrug 4-2 (1-8) en SCD ’83 4-2 (2-13).

OVC ’21 deed het in Het Punt in Vroomshoop naar behoren. De ploeg uit Ommen was ingedeeld in poule I en begon met een 2-2 gelijkspel tegen Mariënberg. Daarna werd Buinen met 5-1 gemolesteerd. DOS ’37 uit Vriezenveen was echter te sterk (2-3). Het laatste duel tegen Sportlust Vroomshoop eindigde net als het openingsduel in een 2-2 onbeslist.

Eindstand poule I: DOS ’37, Mariënberg 4-6, OVC ’21 4-5 (11-8), Sportlust Vroomshoop 4-5 (5-5) en Buinen 4-1.

Finales
Van de 100 startende gaan 50 door naar de kwartfinales (de nummers 1 en 2 per poule, aangevuld met de 10 beste nummers 3). Op 2 januari wordt het Protos Weering toernooi vervolgd in tien sporthallen.

OVC ’21 en OZC zijn uitgeschakeld. Voor Mariënberg krijgt het toernooi een vervolg de Hoogeveense sporthal Het Activum. Ook de Carrousel is speelarena voor de kwartfinale. In de sporthal te Ommen strijden Dedemsvaart, ZZVV (Zuidwolde), DOS ’37 (vriezenveen), Hoogeveen (zaterdag) en Alcides uit Meppel voor een plaats in de halve finale.

Zie www.protosweering.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.