Home / / Maatjesontmoetingsavond van Voormekaar in Ommen

Maatjesontmoetingsavond van Voormekaar in Ommen

Voor iedereen die op zoek is naar een maatje of wie een maatje wil zijn

OMMEN – Wijz Welzijn Ommen houdt ook dit najaar maatjesontmoetingsavonden om mensen de gelegenheid te bieden, elkaar te vinden. In een ongedwongen sfeer kunnen mensen elkaar leren kennen en als het klikt, misschien vaker samen afspreken. Het ontmoeten van andere mensen staat op deze avond centraal.

Dus ben jij op zoek naar iemand om een kopje koffie mee te drinken, te wandelen, een goed gesprek hebben of om samen leuke activiteiten te ondernemen? Of ben jij degene die wat tijd over heeft en juist graag een ander wilt helpen en een tijdje ondersteunen? Kom dan naar de laatste maatjesontmoetingsavond van dit jaar op dinsdag 17 december. Neem familie, buren en vrienden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De avond start om 19.30 uur in buurtlokaal de Bree, Weegbreestraat 1 in Ommen, inloop vanaf 19.15 uur. Deelname is gratis.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.