Home / Nieuws / Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun ‘Lifeline’ voettocht dwars door Nederland, van Goes naar Groningen, voor het goede doel. Ze werden binnengehaald door een groep boeren en Carbid Team Ommen.

De Serious Request inzamelingsactie van radiozender 3FM kwam voorheen altijd vanuit het Glazen Huis ergens in een stad in Nederland, sinds vorig jaar lopen de dj’s in de week voor kerst dwars door het land voor het goede doel.

Lees ook

Berichtgeving omtrent Covid-19

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.