Home / / Sfeervol Dalfser Kerstfestijn goed bezocht

Sfeervol Dalfser Kerstfestijn goed bezocht

DALFSEN – Afgelopen vrijdag was Dalfsen omgetoverd in kerstsferen en waren er tijdens het Kerstfestijn/Moonlightshopping rondom de Grote Kerk allerlei activiteiten. Hier was ook een levende kerststal ingericht waar het kindje Jezus bewonderd kon worden en waar men zich kon warmen aan het vuur. Door de straten liepen herders en de koningen.

De organiserende middenstand in Dalfsen kijkt terug op een goed en sfeervol bezochte kerstmarkt. Het talrijke publiek genoot zichtbaar van de gezelligheid. De straten waren sfeervol aangekleed met vuurkorven en stands. Natuurlijk was ook de Kerstman aanwezig en bliezen de midwinterhoornblazers weer hun partijtje mee. Verder was er een redelijke deelname aan de lampionnenoptocht, georganiseerd door de Oranjevereniging.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.