Leden van Sportraad Dalfsen leggen taken neer

DALFSEN – De leden van de Stichting Sportraad Dalfsen hebben besloten om de activiteiten per 1 januari 2020 te beëindigen. “We zijn zeer actief geweest in het ondersteunen van activiteiten op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Dalfsen. Het feit dat er in Dalfsen een Jeugdsportfonds is en er nu buurtsportcoaches actief zijn, is mede te danken aan de inzet van de Stichting Sportraad Dalfsen. Echter het stimuleren van de inzet van vakleerkrachten in het basisonderwijs en het stimuleren van maatschappelijke activiteiten bij de verenigingen heeft geen actieve reactie van de schoolbesturen, het gemeentebestuur en de verenigingen opgeleverd.”

Foto: Ter illustratie

De stichting voelt zich dan ook genoodzaakt om het werk neer te leggen. “Deze passieve houding van de schoolbesturen, de verenigingsbestuurders en de gemeente richting de Stichting Sportraad Dalfsen heeft er uiteindelijk toe geleid dat de nog resterende leden van de Sportraad besloten hebben hun activiteiten per 1 januari 2020 te beëindigen.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.