Home / Uncategorized / Laatste verkoop Quiltartikelen voor goed doel

Laatste verkoop Quiltartikelen voor goed doel

OMMEN – Dina Poortier uit Ommen houdt vrijdag 20 december haar laatste verkoop van eigen gemaakte quilts aan huis. Het gaat om onder andere kerstkleden, tassen, kussens, schorten, pannenlappen en ovenwanten. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de stichting “Good Hope”, die een medische post in zuidwest Oeganda ondersteunt.

Voor Dina Poortier is het een jarenlange hobby om met naald en draad mooie kunstwerken van stof te maken. Omdat het bijna einde jaar is verkoopt ze de artikelen met flinke korting. De verkoop wordt gehouden tussen 9 en 17 uur aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 pakt de eerste punten in Almelo Na de, enigszins ingecalculeerde, nederlaag van vorige week, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.