Home / tweetpost / Laatste inloopuurtje voor 2019 van Lokale Partij Ommen

Laatste inloopuurtje voor 2019 van Lokale Partij Ommen

OMMEN – Op maandag 16 december houdt de LPO het laatste inloopuurtje van 2019. In de komende raadsvergadering gaat de gemeenteraad beslissingen nemen over de startnota Regionale Energiestrategie West-Overijssel en over de verordening Maatschappelijke ondersteuning en Jeugdhulp.

Het inloopuurtje is van 19.30 uur tot 20.30 uur in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat. Iedereen is welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u over deze of andere onderwerpen contact opnemen met de LPO via fractielpo@gmail.com.

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.