Home / / Kom alles te weten over YouTube op 6 december in de Spil

Kom alles te weten over YouTube op 6 december in de Spil

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 6 december presenteert Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen een gratis workshop over YouTube. De workshop is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe YouTube werkt en hoe je het kunt gebruiken; van video’s bekijken tot uploaden en delen met anderen.

De workshop vindt plaats op vrijdag 6 december van 10.00 tot 14.00 uur en is gratis voor leden en niet-leden. Aanmelden kan digitaal via de website van de bibliotheek, telefonisch via 0529 432413 of bij het Infopunt in één van de drie Kulturhusen.

Lees ook

Brandweer voorkomt grote bosbrand in Ommen: ‘Hoe dom kan je zijn!’

OMMEN -Zaterdagmiddag heeft er een bosbrand gewoed bij het meertje van de Besthemerberg in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.