Home / / Kom alles te weten over YouTube op 6 december in de Spil

Kom alles te weten over YouTube op 6 december in de Spil

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 6 december presenteert Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen een gratis workshop over YouTube. De workshop is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe YouTube werkt en hoe je het kunt gebruiken; van video’s bekijken tot uploaden en delen met anderen.

De workshop vindt plaats op vrijdag 6 december van 10.00 tot 14.00 uur en is gratis voor leden en niet-leden. Aanmelden kan digitaal via de website van de bibliotheek, telefonisch via 0529 432413 of bij het Infopunt in één van de drie Kulturhusen.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.