Koffieconcert op ’t Laer

OMMEN – Op 22 december, de vierde adventszondag geven twee violistes een koffieconcert op landgoed ’t Laer in Ommen. Zij spelen een sfeervol programma van barokmuziek, uitstekend geschikt om in kerststemming te komen.

De violistes Lena ter Schegget en Anna Steenhuis hebben hun sporen ruimschoots verdiend op internationale podia, zoals het Prinses Christina-concours, het Radio Filharmonisch Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook volgden zij een aantal master classes, onder andere bij Leonidas Kavakos en Shlomo Mintz.

Het koffieconcert begint om 11.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Plaatsbewijzen kosten 12,50 euro voor volwassenen. Kinderen betalen 2,50 euro. Reserveren is gewenst en kan bij hotel de Zon via 0529 – 45 55 50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.