Home / / Kledingbank zoekt winterjassen en schoenen voor kinderen

Kledingbank zoekt winterjassen en schoenen voor kinderen

NIEUWLEUSEN – Met de winter in aantocht is de Kledingbank Nieuwleusen op zoek naar winterjassen en schoenen voor kinderen. Alle kindermaten zijn welkom. Ook mutsen, sjaals en handschoenen kunnen worden ingeleverd in de grijs-groene container voor de Kledingbank aan de Grote Markt 44 in Nieuwleusen.

Naast winterjassen is er ook behoefte aan sportkleding voor kinderen. Sport- en gymschoenen, gympakjes, sportbroeken, trainingspakken en sportshirts zijn meer dan welkom. Daar kunnen veel kinderen in Nieuwleusen en omstreken gelukkig mee worden gemaakt. Ook kleding voor volwassenen kan worden ingeleverd, net als beddengoed, bad- en keukentextiel, mits het in goede staat en schoon is. De Kledingbank Nieuwleusen zet zich in voor mensen in de omgeving die om wat voor reden dan ook zelf geen kleding kunnen kopen. Zij kunnen naar de Kledingbank om daar gratis kleding uit te zoeken. Ook kunnen ze een onder het genot van een kop koffie of thee een praatje maken met andere bezoekers.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.