Home / / Klassiek concert in de Grote Kerk

Klassiek concert in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zaterdag 7 december brengt projectkoor Hart en Ziel een uitvoering ten gehore in de Grote Kerk in Dalfsen. Twee projectkoren, uit Dalfsen en Dronten worden samengevoegd voor een spectaculair klassiek concert.

Voor de muziekliefhebber is het concert een aanrader want er worden bekende en geliefde nummers gezongen. Op het programma staan onder meer klassieke nummers van Fauré, Mendelssohn, Mozart en Bach, maar ook het populaire genre als het Hallelujah van Leonard Cohen en Circle of Life van Elton John.

Het projectkoor bestaat uit 60 zangers en pianist Bert Bootsma, celliste Ineke Hoek, dwarsfluitisten Arminak Apstok en Miranda Post begeleiden het koor. Yvonne Boerdam zal daarnaast solo zingen. Entree 8 euro, voor kinderen is de toegang gratis. Aanvang 19.30 uur.

Lees ook

Kaas van Schut brengt weer een kaaswinkel naar Ommen

(Advertorial) OMMEN – Het centrum van Ommen heeft sinds vorig weekend weer een kaaswinkel. Met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.