Kerstwandeling in Vilsteren

VILSTEREN – Op Tweede Kerstdag houdt de activiteitencommissie uit Vilsteren een levende kerstwandeltocht. Het kerstverhaal zal ook dit jaar weer door vele spelers en figuranten vertolkt worden. Vanaf 17:00 uur vertrekt er iedere tien minuten een groep vanuit het Parochiehuis, onder leiding van een verteller. De tocht duurt circa 60 minuten.

Al dolend door de bossen rond Vilsteren zijn er koningen te zien, herders, engelen en soldaten. En uiteindelijk wordt er stilgestaan rondom de kerststal. Kaarten voor deelname aan deze wandeltocht kunnen gekocht worden op zaterdag 14 december in het Parochiehuis (schuin achter de kerk) tussen 13.30 en 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.