Home / / Kerstsamenzang in de W.H. Zwart Hal

Kerstsamenzang in de W.H. Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 14 december is er een kerstsamenzang in de W.H. Zwart Hal in Lemelerveld. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan onder meer Sarabande, God’s time is the best, Adeste Fideles en Praise the Lord with Drums and Cymbals.

De entree bedraagt 10 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis), inclusief koffie, thee en een drankje en een hapje na afloop. Reserveren kan door te bellen naar: 0572-371838/038-4224079 te mailen naar adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang 20.00 uur.

De opbrengst komt ten goede aan: Manege zonder drempels in Bennekom en kindertehuis Jemima te Bethlehem.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.