Home / / Kerstsamenzang in Dalfsen

Kerstsamenzang in Dalfsen

DALFSEN – Op zaterdag 21 december is er voor de twintigste keer een kerstsamenzangavond in de Grote Kerk in Dalfsen. Iedereen die van zingen en koormuziek houdt is van harte welkom. Het Christelijk Mannenkoor Meppel, Ad en Cornel Snijder (trompet), Marieke Bastiaan (viool) en Ruth Pos (orgel en vleugel) verlenen hun muzikale medewerking. De algemene leiding is in handen van Johan Rodenhuis. De avond begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.15 uur.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.