Kerstpakket voor minimagezinnen in Dalfsen

DALFSEN – ‘Deelpakket Dalfsen’ deelde in 2019 maandelijks 130 voedselpakketten uit aan minimagezinnen in Dalfsen die net buiten de grens van de Voedselbank vallen. De organisatie is dankbaar dat het dit hele jaar weer gelukt is om alle mensen in deze doelgroep, die zich hiervoor aan hebben gemeld, van een pakket te voorzien. In december organiseert Deelpakket Dalfsen traditiegetrouw iets extra’s voor de ontvangers van de pakketten.

Ongeveer de helft van de pakketontvangers krijgt het pakket thuisbezorgd, de andere helft  maakt gebruik van het maandelijkse ophaalmoment. Tijdens het ophaalmoment konden mensen iets extra’s kiezen van een tafel met kerstspullen. Daarnaast vond er een creatief moment plaats waar men een eigen kerststuk kon maken. Er zijn heel wat creatieve knutselwerken gemaakt met dank aan de vele gedoneerde kerstdecoraties die op deze manier een nieuw leven kregen.

Deelpakket Dalfsen houdt zich aanbevolen voor houdbare spullen uit uw kerstpakket die u niet gebruikt. Die kunt u meebrengen naar het inzamelmoment in de kerken, of door een afspraak te maken via deelpakketdalfsen@outlook.com. Wilt u een kerstgift overmaken? Dat kan naar rekeningnummer NL30RABO0313769974 op naam van GKV Dalfsen-West, onder vermelding van Deelpakket Dalfsen (ANBI-gecertificeerd).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via  deelpakketdalfsen@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.