Kerstnachtdienst met samenzang in de Hervormde Kerk

OMMEN – Op 24 december houdt de Hervormde Kerk Ommen een kerstnachtdienst met samenzang. Ds. Karel Hazeleger gaat de dienst voor en popkoor Vocalicious zorgt voor de muzikale omlijsting.

Het koor zingt een aantal bekende songs uit het kerstrepertoire zoals ‘Silent Night’ en ‘Hallelujah’. Ook komt het nummer ‘Lean on me’ van van Bill Withers voorbij. Het sluit aan bij het thema van de kerstnachtdienst: ‘Geef licht’.

Na afloop van de kerstnachtdienst is er buiten warme chocolademelk. Een grote groep van Soli Deo Gloria brengt muziek ten gehore en begint daarna aan haar jaarlijkse, nachtelijke ronde door Ommen. Aanvang samenzang: 22.40 uur met bekende liederen, de dienst begint om 23.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.