Home / / Kerstmarkt in Nieuwleusen
.

Kerstmarkt in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 14 december vindt de kerstmarkt in Nieuwleusen plaats rond de Grote Kerk, het Palthemuseum en op de parkeerplaats van het Witte Peerd. Hier staan circa 60 kramen opgesteld met aanbod in de kerstsfeer.

Elf jaar geleden werd het evenement voor het eerst georganiseerd. Het was meteen een groot succes, duizenden bezoekers uit het gehele land bezochten Nieuwleusen tijdens de kerstmarkt.
Het verenigingsleven draagt ieder jaar belangeloos bij aan de sfeer. Muziek-, toneel- en zang- en dansverenigingen verzorgen om de beurt optredens op de verschillende podia die op verschillende plaatsen langs de route staan opgesteld. Ook zijn er enkele honderden vrijwilligers uit de plaatselijke gemeenschap in touw. Het gebied is verder sfeervol aangekleed met kerststerren, kerstbomen en versiering. In de avond is het geheel sprookjesachtig verlicht, brengt de Kerstman een bezoek en zorgt de horeca voor de glühwein en de broodjes ham.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.