Home / / Kerstmarkt bij Molen van Fakkert

Kerstmarkt bij Molen van Fakkert

HOONHORST – Stichting de Molen van Fakkert in Hoonhorst presenteert op zondag 15 december haar jaarlijkse Kerstmarkt rondom de molen. Die wordt gecombineerd met een midwinterwandeling.

Tussen 12.00 en 13.00 uur kan men starten vanuit de molenschuur. De route meet ongeveer 10 kilometer en is niet geschikt om met kinder/wandelwagens te wandelen. De deelnamekosten bedragen 1 euro.

De bezoekers van de kerstmarkt (13.00 tot 17.00 uur) treffen er een ruim aanbod aan oude ambachten, natuurlijke/biologische/gezonde producten, planten, zelfgemaakte streekproducten en meer. Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, waaronder zelf een kaars maken.

De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de midwinterhoornbloasgroep uit Dalfsen, Voices uit Lemelerveld en Talitha Suijk, harpiste uit Hoonhorst. De molen en de molenschuur zijn tijdens de kerstmarkt natuurlijk geopend. Meelproducten zijn verkrijgbaar, net zoals pannenkoeken. In de molenschuur is er een nieuwe expositie te zien van Ingrid Mertens.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.