Kerstman brengt een bezoekje aan BERT-groep

OMMEN – Elke woensdagochtend komt de BERT-groep bijeen bij Fysifit in sportcentrum de Carrousel. De letters BERT staan voor Beweeg En Recreatie Tuin. De groep levensroutiniers komt wekelijks bijeen om oefeningen te doen, dan wel balsporten te beoefenen. Doel is zo lang mogelijk fit en lenig blijven. Ook handbal en zaalvoetbal dus? Nee, daarvoor is de groep te onstuimig (knipoog). Hoe dan ook, terwijl ‘de Bert’ zich in het zweet aan het jagen was, werd de bijeenkomst plots verstoord. De Kerstman kwam hoogstpersoonlijk de BERT coachen. En niet alleen dat, hij deed ook nog wat oefeningen voor. ‘De Bert’ was verbaasd hoe lenig de oude baas uit Lapland was. Hij wilde zijn geheim best verklappen: blijven bewegen! Wat er ook gebeurt, blijven bewegen! ADO, Alles Door Oefening!
Overigens was de Kerstman in goed gezelschap. Hij werd vergezeld door een stagiair. De beoogde opvolger is nog een jonkie en nog baardloos. Het moge duidelijk zijn, de kerstman-in-de-dop heeft nog een lange weg te gaan. Hoe dan ook, na een gezamenlijke bak koffie met iets lekkers erbij, nam de oude baas afscheid, maar niet eerder nadat hij plechtig had beloofd volgend jaar weer te komen.

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.