Home / / Kerstfestijn bij de Grote Kerk

Kerstfestijn bij de Grote Kerk

DALFSEN – Op vrijdag 13 december is er van alles te doen op het kerstfestijn bij de Grote Kerk. Er is een levende kerststal ingericht waar het kindje Jezus bewonderd kan worden, waar men zich kan warmen aan het vuur en waar je de herders en de koningen kunt tegenkomen. De gezamenlijke kerken staan vanaf 16.00 uur met een kraam ‘Opnieuw Geboren?’ Die titel nodigt uit om van gedachten te wisselen. Hier wordt ook koffie, thee en limonade aangeboden met door de kerkleden zelfgebakken cake en koek. Onder de toren van de Grote Kerk staan de jongeren van 0529Unites om artikelen te verkopen ten bate van Casa Ana, het inloophuis voor Romakinderen in Roemenië. De kerk is open van 19.00 tot 20.00 uur. Rond 19.30 uur is er koorzang van Forever Young en na 20.00 uur van het gezamenlijk RK Dames- en Herenkoor.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.