Home / / Kerstevent Groei en Bloei Ommen

Kerstevent Groei en Bloei Ommen

OMMEN – Op 19 december staan in de foyer van de Carrousel talloze bijzondere kerstversieringen tentoongesteld. Deze zijn gemaakt door de bloembinders van Groei & Bloei. Veel verse bloemen, groen en een explosie aan warme kleuren rood, mooie verse kerstkransen en bloemstukken in ijsblauw met witte rozen. Belangstellenden kunnen bieden op een kerststuk en als hoogste bieder naar huis gaan met een prachtig werk. Deze avond is tevens een demonstratie kerststukken maken. Aanvang: 19.30 uur (tot ca. 22.00 uur), de entree is gratis.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.