Home / / Kerstdiner voor mantelzorgers uit de gemeente Ommen

Kerstdiner voor mantelzorgers uit de gemeente Ommen

OMMEN – Op 17 december houdt Steunpunt Mantelzorg Carinova speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Ommen, een kerstdiner bij Brasserie tante Pos, Markt 17 in Ommen. Mantelzorgers kunnen zich hiervoor aanmelden. De inloop is tussen 17.30 uur en18.00 uur en de afsluiting van het diner zal rond 21.00 uur zijn.

Als er meer dan acht uur per week voor iemand gezorgd wordt, buiten de gebruikelijke zorg om, mag men zich mantelzorger noemen. De periode moet dan minimaal drie maand zijn. Er staan al veel mensen bij het Steunpunt Mantelzorg ingeschreven, maar niet iedereen is bekend. Belangstellenden die ook graag willen aansluiten bij het kerstdiner en/of in de toekomst informatie van het Steunpunt Mantelzorg willen ontvangen, kunnen zich aanmelden via onderstaande gegevens.

Mantelzorgers verdienen waardering, zo denkt ook het bestuur van de gemeente Ommen erover. Uit ervaring blijkt dat mantelzorgers heel erg genieten van een georganiseerd diner. Om lekker te eten, maar zeker ook om andere mantelzorgers te kunnen ontmoeten. Aanmelden voor het kerstdiner kan tot 12 december per post of via mail. Ook eventuele dieetwensen kunnen dan worden doorgegeven. Erna Martens: h.martens@carinova.nl, E. Martens, Van Reeuwijkstraat 48, 7731 EH Ommen, of: 06-83868846.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.