Kerstconcert Crescendo-Excelsior

NIEUWLEUSEN – Op vrijdagavond 20 december geeft muziekvereniging Crescendo-Excelsior een kerstconcert in De Voorhofkerk. Naast het fanfareorkest brengt ook het slagwerkensemble een aantal kerststukken ten gehore. Brassband Advendo uit Diever verleent eveneens zijn medewerking aan dit concert.

De brassband staat net als het fanfareorkest onder leiding van Angelica Braam. Naast de bekende kerstmuziek komen er eigentijdse kerstmedleys en andere werken voorbij. De fanfare en de brassband verzorgen zowel afzonderlijk als gezamenlijk een optreden.

De kerk is vanaf 19.30 uur open voor het publiek, het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.