Home / / Kerstconcert Crescendo-Excelsior

Kerstconcert Crescendo-Excelsior

NIEUWLEUSEN – Op vrijdagavond 20 december geeft muziekvereniging Crescendo-Excelsior een kerstconcert in De Voorhofkerk. Naast het fanfareorkest brengt ook het slagwerkensemble een aantal kerststukken ten gehore. Brassband Advendo uit Diever verleent eveneens zijn medewerking aan dit concert.

De brassband staat net als het fanfareorkest onder leiding van Angelica Braam. Naast de bekende kerstmuziek komen er eigentijdse kerstmedleys en andere werken voorbij. De fanfare en de brassband verzorgen zowel afzonderlijk als gezamenlijk een optreden.

De kerk is vanaf 19.30 uur open voor het publiek, het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.