Home / / Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

DALFSEN – Voor het twaalfde jaar op rij verkopen de vutters van SV Dalfsen komende maand kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen.

Ook dit jaar is de kerstbomengroep er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf vrijdag 6 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met zaterdag 21 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdagavonden zelfs tot 21.00 uur.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.