Home / / Kerstacties bij Voedselbank Hardenberg en Ommen

Kerstacties bij Voedselbank Hardenberg en Ommen

HARDENBERG/OMMEN – Op zaterdag 14 december staan er in tien supermarkten in het Vechtdal weer 120 vrijwilligers klaar om producten in te zamelen voor de Voedselbank Hardenberg-Ommen. Winkelend publiek zal gevraagd worden om ook één of meerdere producten voor de Voedselbank af te rekenen en deze te doneren bij de vrijwilligers die klaarstaan in de winkels deze zaterdag. De winkelactie wordt gehouden bij de Albert Heijn en Jumbo in Ommen, Plus Balkbrug, Plus Gramsbergen, Albert Heijn Dedemsvaart, Plus Bergentheim, Jumbo Slagharen en bij Albert Heijn, Jumbo en Plus Baalderveld in Hardenberg.

Naast deze winkelactie wordt ook weer de kerstpakkettenactie gehouden in Ommen. Regelmatig wordt een kerstpakket maar voor een deel of zelfs helemaal niet gebruikt. De Voedselbank Hardenberg-Ommen kan deze levensmiddelen goed gebruiken. Daarom wordt in Ommen weer een inzameling gehouden van overgebleven en ongebruikte kerstpakketten. Producten of het hele pakket kan men brengen naar Merelstraat 84 in Ommen. De inhoud van de ingebrachte kerstpakketten wordt begin januari verdeeld over de 260 voedselpakketten.

De inzameldata zijn: vrijdag 20 en dinsdag 24 december van 12.00 tot 14.00 en van 17.30 tot 20.30 uur of anders op afspraak. Voor meer info of een afspraak kunt u bellen met: 06-48765732. Wie niet in staat is om het te brengen, kan het pakket ook laten ophalen, mits dit in de directe omgeving van Ommen is.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.