Home / / Kerst rondum de Kaerke in Oudleusen

Kerst rondum de Kaerke in Oudleusen

OUDLEUSEN – Op zaterdag 14 december vindt de derde editie van Kerst rondum de Kaerke plaats. De kerk en het dorpsplein worden omgetoverd tot een sfeervol decor. De organisatie van het evenement is in handen van de Stichting Vrienden van Oudleusen.

Om 16.00 uur opent burgemeester Erica van Lente het evenement in de kerk, waarna er een muzikaal programma ten gehore zal worden gebracht. Traditioneel opent het Christelijk Gemengd Koor ‘De Lofstem’ uit Oudleusen het programma en om 17.00 uur staat de Politiekapel Noord Oost Gelderland weer garant voor een wervelend optreden. Richard Schoonhoven neemt om 18.00 uur de dirigeerstok over om met zijn gospelkoor D-vote uit Zwolle, prachtige gospelmuziek te laten horen.

Het programma in de kerk wordt om 18:50 uur afgesloten met Rise Up. De vocale klanken van deze vier jonge zangeressen onder leiding van Theo Voorburg en de presentatie van Ds. Hans Schipper, maken het programma in de kerk compleet. Ook buiten is er van alles te beleven. Een theatervoorstellong in Dickensstijl, de uitmarkt, het kinderplein en een echte Santa Run. Nieuw dit jaar is er het kerstboom gooien. Ook nieuw is dat de kerstafterparty – van 19.30 – 00.30 uur – zal plaatsvinden in een geheel verwarmde en dichte feesttent. Schitterende muziek van onder andere het Shantykoor Almere en het Groot Blokzijls Piratenkoor zullen de Oudleusense gezelligheid extra verhogen.

Verder maken DJ Marcel Mans, Jolanda Ten Hove en het IJsselduo er een feestelijke avond van. De opbrengst van Kerst rondum de Kaerke komt ten goede aan de realisatie van een duurzaam gebouw, met toilet/douche en opslagmaterieel op het evenemententerrein in Oudleusen.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.