Kerst op de kinderboerderij in Ommen

OMMEN – Op Tweede Kerstdag 26 december is de kinderboerderij in Ommen geheel in kerstsfeer. Net als het voorgaande jaar is er veel te zien en te beleven op de boerderij. Even de benen strekken tussen de maaltijden door en lekker een frisse neus halen. Net als voorgaande jaren heeft de boerderij weer een leuk programma voor jong en oud.

Zo is er een kerstbomenspeurtocht, er zullen kniepertjes gebakken worden, kinderen kunnen popcorn bakken boven de vuurton, en natuurlijk ontbreekt de warme chocolademelk (met of zonder slagroom) niet. Al met al een feestelijk programma. Bij redelijk goed weer zal ook de Kerstman er zijn met paard en wagen. De entree is gratis maar een vrije gift wordt zeker op prijs gesteld. De Kinderboerderij Ommen is te vinden aan Het Laar 2c Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.