Home / / JHX Verhuur winnaar van het Ondernemers Compliment Ommen

JHX Verhuur winnaar van het Ondernemers Compliment Ommen

OMMEN – de eerste OEG (OndernemersEindejaarsGala) was afgelopen vrijdag een feit. Burgemeester Hans Vroomen hield een openingsspeech en sprak vol lof over de gedrevenheid en de kracht van de Ommerse ondernemers: “Mooi dat de verschillende ondernemersverenigingen (OVO, HVO, ZP Ommen, KHN Ommen en ZakenNet) samen de OEG hebben georganiseerd.”

Tijdens het gala werden vier genomineerden voor het Ondernemers Compliment Ommen bekend gemaakt; Café de Herberg, Skin & Feet, Paviljoen aan de Vecht en JHX Verhuur. Met een score van 43% van de stemmen won Jarno Hendrikx van JHX Verhuur & Trading BV Ommen het Ondernemers Compliment.
Later op de avond was er de aftrap (met een promovideo) van de ‘Industrial Startup Award Ommen 2020’. Tot en met 1 maart kunnen ondernemers zich inschrijven en kans maken op onder andere gratis 400 m2 bedrijfsruimte, arbeidskrachten, receptie, machines, administratie enzovoort. Inschrijven kan bij het Startershuis Doen! Of bij de gemeente Ommen.

www.oeg.nu

www.ommen.nl/ondernemers

www.startershuisdoen.nl

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.