Home / / Indeling Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi

Indeling Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi

OMMEN – Zaterdag 28 december wordt in twintig sporthallen, verdeeld over Drenthe en Overijssel, om 18.00 uur wordt afgetrapt voor de editie 43 van het Protos-Weering Toernooi. Aan dit door voetbalvereniging Protos uit Steenwijksmoer georganiseerde zaalvoetbalevenement nemen honderd clubs deel. De clubs zijn verdeeld in poules van vijf, verdeeld over twintig hallen. De lokale favorieten OVC ’21 en OZC reizen af naar sporthallen in de nabije omgeving. OZC mag het in de Citadel in Dedemsvaart laten zien tegen de lokale favorieten Dedemsvaart en SCD ’83. Balkbrug en Elim ZAC completeren poule B. OVC ’21 reist af naar Vroomshoop, waar het in sporthal Het Punt stuit op het voor eigen publiek spelende Sportlust Vroomshoop. Deze poule I bestaat verder uit Mariënberg, WVV ’34 uit Hengevelde en DOS ’63 uit Drogteropslagen.

Vijftig van de honderd deelnemers plaatsen zich voor de kwartfinales, welke gepland staan op donderdag 2 januari 2020. De halve finale is op zaterdag 4 januari. Hier vindt een opruiming plaats en wordt het echt spannend. Alleen de vijf poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de finale, welke gepland staat op zaterdag 11 januari 2018 in sporthal Angelslo. De nummers twee van de halve finale krijgen nog een extra mogelijkheid om zich ook te plaatsen voor de grote finale via een tussenronde. Deze ronde wordt gespeeld op woensdag 8 januari, eveneens in sporthal Angelslo. De poulewinnaar is de laatste deelnemer aan de finaleronde. Zes clubs maken dan uit wie de editie 43 op haar naam mag schrijven. Grote vraag is wie het Meppeler MSC, dat in de finale gehakt maakte van Noordscheschut (7-0), als titelhouder gaat onttronen. Meer info en achtergrondinformatie op website www.protosweering.nl.

MSC uit Meppel verdedigt de titel in het Protos-Weering toernooi

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.