IJsclub Stokvisdennen maakt de schooljeugd weer blij

DALFSEN – Al vele jaren gaat IJsclub Stokvisdennen met de basisschoolkinderen uit Dalfsen naar de ijsbaan in Deventer. Zo ook dit jaar. Er reden maar liefst vijf bussen van Reggenborgh en South West Tours richting de koekstad Deventer.

Ruim 250 jeugdigen en een groot aantal begeleiders vermaakten zich opperbest op de kunstijsbaan De Scheg. IJsclub Stokvisdennen hoopt zo de jongste Dalfsenaren te blijven enthousiasmeren voor de schaatssport. Uiteraard blijft de IJsclub ook hopen op natuurijs zodat de baan aan de Bellingeweer dit seizoen het bordje ‘open’ kan tonen aan de bewoners uit Dalfsen.

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.