Home / / Huiskamerproject ‘Ontmoeten bij de open haard’ in Hoonhorst

Huiskamerproject ‘Ontmoeten bij de open haard’ in Hoonhorst

HOONHORST – Met ingang van het nieuwe jaar komt er een vervolg op het huiskamerproject ‘Ontmoeten bij de open haard’. Deze ontmoetingsactiviteit vindt vanaf 9 januari, iedere donderdag plaats van 10.00 tot 12.00 bij zaal Kappers.

In dit project werken Plaatselijk Belang Hoonhorst, Zaal Kappers en Saam Welzijn samen, om kwetsbare inwoners en ouderen uit Hoonhorst in een huiselijke sfeer, een ochtend buitenshuis te bezorgen. ‘Ontmoeten bij de open haard’ is een kleinschalige ontmoetingsactiviteit waarbij de nadruk ligt op ontspanning, individuele aandacht en gezelligheid. Koffiedrinken, een praatje, een spelletje doen of een wandelingetje maken. Enthousiaste en deskundige vrijwilligers, waaronder Marja Rienties en Lucy Pots, begeleiden deze ochtenden.

Deze voorliggende voorziening kan zonder indicatie bezocht worden. Opgeven kan door te bellen met Jannie Geerts van Saam Welzijn: 0529-793012. Meer informatie is te verkrijgen bij Marja Rienties: 0529-401686. Er wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd, voor vervoer kan gezorgd worden.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.