Home / / Grote belangstelling voor bazaar Rosengaerde

Grote belangstelling voor bazaar Rosengaerde

Bij het Rad van Avontuur waren mooie prijzen te winnen

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen hield afgelopen vrijdag haar jaarlijkse bazaar. Bezoekers konden deelnemen aan spelletjes en hiermee mooie prijzen winnen. Er waren diverse standjes en een rommelmarkt met de verkoop van tweedehandsjes. Daarnaast draaide het Rad van Fortuin overuren.

Voor de kinderen was er een kleurplaat en bij het inleveren mochten ze een graai doen in de grabbelton. Ook de geur van de heerlijke oliebollen, snert en de versgebakken knieperties waren niet te missen. “Het is ieder jaar weer erg leuk om te doen”, zeggen de activiteitenbegeleidsters, die fanatiek aan het rad draaiden. ”Wij hebben ook nu weer hele mooie gesponsorde prijzen”, vertelt Anita Bosch van Team Welzijn. “Ieder jaar wordt er een doel benoemd, waar we het geld aan besteden. Deze keer is het een algemeen doel; programma’s voor algemene ontspanning en extra activiteiten voor onze cliënten.”

Tijdens de bazaar zorgden de Monda’s voor de muzikale omlijsting. Met hun mondharmonica brachten ze prachtige liederen – die allemaal meegezongen konden worden – ten gehore. Ook de leden van de Stichting Vrienden van Rosengaerde, opgericht in 1993, waren aanwezig. Deze stichting organiseert sinds vele jaren extra activiteiten voor de bewoners. De doelstelling is het bevorderen van het welzijn van de cliënten van Rosengaerde. De Stichting probeert het leven van cliënten van Rosengaerde te veraangenamen en het welzijn te bevorderen met behulp van uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten en materiaal ten behoeve van activiteiten.

Donateur worden is heel eenvoudig, vermeldt de brochure. Even een klein berichtje naar penningmeester Theo Feijen: theo.feijen@hetnet.nl.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.