Gratis pendelbus naar Doe- en Beleefdag Carinova

RAALTE/OMMEN/LEMELERVELD – Carinova Thuizz organiseert op 9 januari tussen 16.00 en 20.00 uur een Doe- en Beleefdag in woonzorgcentrum De Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. Bezoekers vanuit Hardenberg, Ommen en Lemelerveld kunnen die dag kosteloos gebruik maken van een pendelbus. Ook de entree is gratis.

Op de Doe- en Beleefdag worden inhoudelijke zaken afgewisseld met creatieve workshops voor jong en oud, waaronder mindfulness, schilderen en vogelhuisjes bouwen. Winterse soep, koffie, thee en lekkers zijn verkrijgbaar. De dag wordt muzikaal omlijst door de seventies-coverband Jocomori.

Een diëtist, leefstijlcoach, fysio- en ergotherapeut zijn aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook presenteren zij de nieuwste technologieën uit de zorgwereld, zoals een slaaprobot, robothond Kees, de braintrainer en de tovertafel. De fabrikant van heupairbag Wolk, die blessures bij vallen moet voorkomen, geeft een demonstratie van zijn product. Aanwezigen kunnen hun mening erover geven.

Pendelbus

Aanmelden voor de pendelbus kan via www.carinova.nl/beleefdag of 0900-8662 (lokaal tarief). Vertrektijden: 16.00 uur: Hardenberg, Station NS – 16.30 uur: Ommen, parkeerplaats de Voormars – 16.50 uur: Lemelerveld, Kulturhus de Mozaïek (Kroonplein). Aankomst Raalte: 17.10 uur. Vertrek Raalte: 19.00 uur

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.