Home / / Geslaagde bridgedrive voor kerstdiner cliënten Voedselbank

Geslaagde bridgedrive voor kerstdiner cliënten Voedselbank

REGIO – Rotary Ommen – Dedemsvaart hield onlangs een geslaagde bridgedrive in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen. Ruim 80 bridgers gingen in vriendschappelijke sfeer met elkaar de strijd aan om de winst van de avond. Daarnaast was er een grote verloting met prachtige prijzen, ter beschikking gesteld door de middenstand uit Ommen en Nieuwleusen.

“Voor ons als Rotary was het de eerste keer dat we deze bridgedrive organiseerden”, vertelt Aline Hofstee namens de organisatie. “We zetten daarmee een initiatief voort van de voormalige Innerwheel. Het geeft veel voldoening om te zien dat je door krachten te bundelen een mooie avond kunt organiseren met een opbrengst van maar liefst 1350 euro. Deze opbrengst komt ten bate van het kerstdiner dat we organiseren voor cliënten van de Voedselbank. Bij dit kerstdiner steken de leden van Rotary ook de handen uit de mouwen. Onze leden helpen bij de voorbereidingen in de keuken, in de bediening en bij de afwas. Daardoor houden we de kosten laag en kunnen we van de opbrengst van de bridgedrive ongeveer 50 gasten een onvergetelijke avond bezorgen!”

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.