Gemeente Dalfsen houdt nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2020

Inwoners en ondernemers zijn van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur

DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders nodigt inwoners en ondernemers van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op donderdag 2 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Dalfsen. Een feestelijk moment om het nieuwe jaar op een gezellige en informele wijze te starten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook de sportkampioenen gehuldigd. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen staat de gemeente stil bij de behaalde sportprestaties.

In verband met de aanwezigheid van 18-minners wordt tijdens deze avond alleen alcoholvrije dranken geschonken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.