Garage Oostendorp nu ook servicepartner Skoda en Seat

Leo van den Berg - .

OMMEN – Garage Oostendorp, servicepartner van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft met ingang van 1 december zijn diensten uitgebreid met de Skoda- en Seat-service. “Skoda en Seat vallen net als Volkswagen onder de VAG-groep en de techniek is hetzelfde. De kennis en ervaring met deze auto’s hadden we dan ook al in huis,” vertelt Laurens Goosen, directeur van Garage Oostendorp. “Eigenaren van een Skoda of Seat kunnen voor alle garantie- en servicewerkzaamheden bij ons terecht: onderhoud, reparatie, apk, terugroepacties, aircoservice.” Ook onderdelen voor de twee nieuwe merken zijn in het magazijn van Garage Oostendorp te vinden.

Foto: Leo van den Berg

De uitbreiding als servicepartner van Skoda en Seat is niet de enige verandering die het bedrijf aan de Balkerweg onlangs heeft ondergaan. Werkplaatschef Michel de Boer: “Er wordt steeds meer elektrisch gereden, daar kun je niet omheen. We hebben flink geïnvesteerd om het toekomstige elektrische wagenpark te kunnen bedienen. Onze apparatuur is daar geschikt voor en onze monteurs zijn ervoor opgeleid.” Vooral de in opkomst zijnde veiligheidssystemen in auto’s vormen een belangrijk aspect. “Auto’s zijn steeds vaker uitgerust met bestuurdershulpsystemen, zoals camera’s voor het parkeren en het automatisch afstand houden van voorliggers. Ook hiervoor beschikken we over de juiste kennis en materialen. We zijn helemaal klaar voor de toekomst.”

Uiteraard is het ook mogelijk om, behalve voor onderhoud of reparaties, bij Garage Oostendorp langs te komen om een Seat of Skoda aan te schaffen. Het team van Garage Oostendorp verwelkomt u graag aan de Balkerweg 10 in Ommen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.