Home / / Flash Dames 1 laat puntje liggen

Flash Dames 1 laat puntje liggen

NIEUWLEUSEN – De volleybaldames van Flash uit Nieuwleusen hebben zaterdagavond een puntje laten liggen. Desalniettemin won de ploeg met 3-1 van de Bevers uit Lemelerveld. We ontvingen het volgende verslag:

“Na de spannende 2-3 winst van vorige week en een fijne trainingsweek waren de dames helemaal klaar voor de wedstrijd tegen de Bevers. Flash stond voorafgaand aan de wedstrijd op een 2 plek en de bevers op plek 12. Dit verschil betekende niet dat de dames van Flash de tegenstander mocht onderschatten, want elke streek derby kent zijn verrassingen!

De eerste set liep gelijk op tot flash op het laatst een veilig gaatje sloeg door een mooie serve serie! De set werd binnengehaald met 25-17.

De tweede set ging weer gelijk op. Flash wist halverwege een voorsprong te pakken maar de bevers kwamen weer dichterbij! Het werd op het laatst nog even spannend maar Flash speelde het netjes uit en won met 25-23.

Set drie ging zoals de vorige sets weer gelijk op, dit keer tot aan de laatste punten. Bevers kwam met een sterke serve waarvan moeilijk in te schatten was of deze in of uit was waardoor flash geen aanval kon maken. Het was spannend maar helaas gingen de dames uit Lemelerveld er met de winst vandoor 23-25.

Flash baalde erg van het verloren punt en de dames wilden er alles aan doen om de overige vier punten in huis te houden. De laatste set was overtuigend en door goed eigen spel en meer persoonlijke fouten bij de Bevers, werd deze set gewonnen met 25-14.

Dit resulteert in een 3-1 winst voor dames 1 van Flash, ook volgende week gaan de meiden uit Nieuwleusen voor de winst! Zowel op dinsdag avond tijdens de bekerwedstrijd tegen Volco Ommen (20:30 in de Spil) en tijdens de volgende competitie wedstrijd tegen Voorsterslag dames 1 (16:00 in het Anker).”

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.