Politiek verwoord: Eenzaamheid

Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze editie is het CDA aan het woord:
De feestdagen staan voor de deur. Het is weer tijd voor gezelligheid, familie, samen zijn. Toch geldt dit helaas niet voor iedereen. Bijna 6000 mensen in Ommen (ruim 30%) voelen zich regelmatig eenzaam en hebben weinig tot soms geen mensen in hun omgeving die naar hen omkijken. Speciaal voor u, voor jou als je je wel eens eenzaam voelt, willen wij als CDA Ommen laten weten dat we aan jou denken. Graag zetten wij jou, zetten wij u, in het licht. Want als CDA Ommen hebben we oog voor elkaar!

Het programma ‘Joris Kerstboom’ van de NCRV/KRO geeft ons de mooie gelegenheid om dit te uiten in een speciale kerstwens. Bent u nieuwsgierig naar onze wens voor jou, voor u? Kijk dan snel op onze website of op de pagina van CDA Ommen op Facebook.

Warme groeten,
CDA Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.