Drie keer brons voor samboka’s Emsland

.

OMMEN / VILNIUS – De samboka’s van Sportcentrum Emsland uit Ommen hebben drie bronzen medailles gewonnen op een internationaal toernooi in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Daar vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Eigminas Sambo Tournament plaats.

Ruim tien verschillende nationaliteiten waren hier aanwezig om te strijden om het eremetaal. Lindy Zandman uit Beerze wist in de klasse tot 56 kilo een bronzen medaille te winnen. Vera van ’t Zand uit Dedemsvaart deed dit in de klasse tot 68 kilo. De derde bronzen plak was voor Lars Brinkhuis uit Oudleusen. Hij streed in de klasse tot 74 kilo.

Niek Lamberts uit Vroomshoop (-68 kg) en Iwan Lubbers uit Oudleusen (-74 kg) wisten het podium niet te halen. Het team werd bijgestaan door coach Bert Zandman en teamleider Hendrik Jan Ningbers. Daarnaast waren Jarik Hallink en Henk Jan Ningbers aanwezig als scheidsrechters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.