Home / / Jongenskoor Dalfsen zingt in Grote Kerk

Jongenskoor Dalfsen zingt in Grote Kerk

DALFSEN – Het traditionele ‘Festival of Nine Lessons and Carols’ door Jongenskoor Dalfsen in de Grote Kerk, is dit jaar op maandag 23 december. In afwisseling met lezingen zingen de ‘boys and men’ diverse Engelse Christmas Carols.

Vanwege de grote belangstelling zijn er op die dag twee uitvoeringen: om 16.30 uur en 19.30 uur. ‘s Middags zijn de lezingen in het Nederlands, ’s avonds in het Engels. De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een vrije bijdrage gevraagd.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.