Home / / Diversiteit aan ondernemers verrijken Kulturhus de Spil

Diversiteit aan ondernemers verrijken Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – Kulturhus de Spil heeft sinds de opening in september 2018 een vliegende start gemaakt. Langs de lijn van sport, kunst & cultuur, educatie en welzijn werd er al veel georganiseerd. Ruim een jaar na de opening, constateert manager Stefan Keijzer dat een steeds grotere diversiteit aan ondernemers zich verbindt aan de Spil en het algehele programma-aanbod verrijkt.

Zo heeft onlangs Salland Yoga zich verbonden aan het Kulturhus. Wekelijks verzorgt Annemieke Westerman op donderdag en vrijdag yogalessen in de Spil . Ook bestaat er sinds kort de mogelijkheid om Salsalessen te volgen en houdt Leonie van StudioStellema vanaf januari 2020 een basiscursus keramiek. Meer informatie over deze cursus of andere activiteiten? Bezoek de website www.despilnieuwleusen.nl of download de app. Vanaf heden beschikbaar in de verschillende app-stores.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.