Home / / ‘Dit anker laat zien dat we er als samenleving voor elkaar zijn’

‘Dit anker laat zien dat we er als samenleving voor elkaar zijn’

Burgemeester en wethouder onthullen Monument van SamenLoop voor Hoop tijdens indrukwekkende bijeenkomst

OMMEN – ‘Zoveel mensen om je heen en toch voel je je soms alleen. Alsof de zon niet langer schijnt, wanneer ze met de nacht verdwijnt. Juist in de stilte van de donkere nacht ontdekken mensen vaak een ongekende kracht. Wie zegt dat wonderen niet bestaan, heeft nooit de zon zien ondergaan’.

Dat zijn de beginwoorden van het SamenLoop voor Hoop lied, dat in 2012 werd gemaakt en gezongen door Irene Aalvink en Bouwe Bruins. Lidy Zwiers sloot er
zaterdag haar welkomstwoord mee af bij de onthulling van het monument van de SamenLoop voor Hoop Ommen. “Een heel mooi, maar intensief project, waar we met heel veel plezier op terugkijken. Er wordt wel eens gezegd dat we allemaal maar alleen voor onszelf bezig zijn, maar dit monument laat maar weer eens zien dat we als samenleving er echt wel voor elkaar zijn. Hartverwarmend”, prees zij de inzet van alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren, die het monument mede mogelijk hebben gemaakt. Een monument in de vorm van een anker, gesitueerd aan de Vechtkade in Ommen.

 

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.