Home / / De Stuwzangers in Het Boskamp

De Stuwzangers in Het Boskamp

HEINO/DALFSEN – De Stuwzangers uit Vilsteren treden op zondag 8 december weer op in Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg tussen Heino en Dalfsen. De mannen laten weer een mix horen van evergreens, meezingers en nieuw werk als het countrynummer ‘Red River Rosie’ en ‘The Old Calahan’ van BZN. Aanvang is om 14.30 uur. De entree is gratis. Wel gaan de mannen rond met de pet. In verband met de verwachte drukte is het advies om op tijd te komen.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.