Home / / De Broederband zamelt oud papier in

De Broederband zamelt oud papier in

BEERZERVELD – Al het oude papier in Beerzerveld, Beerze, Mariënberg en omstreken kan op 7 december aanstaande weer naar De Broederband in Beerzerveld gebracht worden. Het wordt daar verzameld in de container bij Het Kulturhus aan de van Alewijkstraat. Leden van De Broederband zijn tussen 8.00 en 12.00 uur aanwezig om het papier in ontvangst te nemen. Verzocht wordt om het papier niet buiten de container neer te zetten.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.