Home / / Chocoladeletters voor gebruikers snelfietsroute

Chocoladeletters voor gebruikers snelfietsroute

DALFSEN – Op donderdag 5 december deelden medewerkers van de gemeente Dalfsen en Lansink Wegenbouw in de vroege ochtend bij de fietsopstelplaats aan de Ankummer Es, chocoladeletters uit aan onder andere de schooljeugd. Dit ter compensatie van de omleidingspijn die vooral de schooljeugd ondervond van de werkzaamheden aan de snelfietsroute van Dalfsen naar Zwolle.

Het eerste deel van de snelfietsroute tussen Dalfsen en Zwolle is nu klaar. Dankzij het gunstige weer de afgelopen periode werd de planning prima gehaald. Ook de gemeente Dalfsen is blij dat het project voorspoedig is verlopen en is zeer te spreken over het resultaat. Er ligt nu perfect asfalt en het is een stuk veiliger dan in de oude situatie. Alle weggebruikers op de route hebben voorrang op kruisend wegverkeer en dat bevordert het gevoel van veiligheid. Ook de doorstroming is nu beter. De aansluiting op de parallelweg langs de N340 (Hessenweg) volgt in de loop van 2022.

Tekst: Evert Jan Goos

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.