Bus onmisbaar voor Zorglandgoed Stegerveld van Baalderborg Groep

Garagebedrijf Hofsink & Nijland doneert cheque van Fortune Coffee regio Twente aan zorgorganisatie

STEGEREN – Marcel Nijland van garagebedrijf Hofsink & Nijland in Hardenberg dacht direct aan de Baalderborg Groep, een regionale zorgorganisatie, toen hij de derde prijs ontving van zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee. Het garagebedrijf had meegedaan aan de landelijke verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’ met zijn koffiecorner in de zaak en won hiermee de derde prijs. Ze ontvingen hiervoor een cheque van 500 euro van Fortune Coffee regio Twente voor een zelf te kiezen regionaal goed doel. Dat werd Zorglandgoed Stegerveld.

Nijland over zijn motivatie: “Eerder dit jaar hebben we voor Zorglandgoed Stegerveld een bus aangeschaft voor het vervoer van de bewoners. De locatie ligt in een bosrijke omgeving, waardoor ze afhankelijk zijn van vervoer. Met deze bijdrage van Fortune Coffee geven we ze graag een extra steun in de rug.”

Zorglandgoed Stegerveld

De bewoners en medewerkers van Zorglandgoed Stegerveld hebben de donatie met veel enthousiasme en dankbaarheid aangenomen. De locatie Stegerveld is gebouwd tussen Hardenberg en Ommen op een voormalig munitieterrein in Stegeren. De bosrijke omgeving biedt rust en ruimte voor de bewoners, want zij kunnen niet tegen prikkels. Omdat het achteraf ligt en vervoer kosten met zich meebrengt maakt het dat de bus echt onmisbaar is voor de vierentwintig bewoners.

Bus onmisbaar

Medewerker Diana Mollen vertelt: “We zijn erg blij met de gulle donatie en Hofsink & Nijland dankbaar. Met onze bus maken we de dagelijkse ritten naar de winkel, bakker en slager. Ook wordt de bus gebruikt voor de noodzakelijke ritjes voor medische behandelingen van onze bewoners. Tevens is de bus onderdeel van onze vrijetijdsbesteding en toeren we graag of gaan dagjes uit. We kunnen echt niet zonder de bus.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.